Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

unhappycustomer
unhappycustomer - 29-06-2015 10:05:26
Huishouden & Energie

Huur betalen voor product van ander

Dag,

allen dank voor de reactie!

voor de duidelijkheid: ik was ziek ten tijde van de verkoop en zo vreemd is het dan ook helemaal niet dat er 'nu pas' over na wordt gedacht. om maar even een van de reacties aan te halen... u kunt zich voorstellen - of misschien ook wel niet - dat ik genoeg andere zaken aan mijn hoofd had.
ik ging er overigens wel van uit dat de boiler deel uitmaakte van het 'verkooppakket'; de overeenkomst is naar de nieuwe eigenaresse gemaild door de makelaar. blijkbaar is dit uiteindelijk niet meegenomen in de onderhandelingen. en wat 'dwingen' tot overname van het contract betreft: daar heb ik toch helemaal niets over geschreven? vreemde aanname! uiteraard besef ik dat ik afhankelijk ben van de goede wil van de nieuwe eigenaresse van mijn oude woning... en weghalen van de boiler vind ik helemaal niet zo vreemd; zoals ik al schreef is het niet minder vreemd dan dat de energiewacht van twee klanten de huur voor 1 product denkt te kunnen eisen.

@tijger1: u doet een foutieve aanname door te veronderstellen dat ik niet heb aangegeven dat ik de boiler huur. en met mits bedoelde ik inderdaad tenzij, maar ik vroeg om een inhoudelijke reactie op de kwestie, want voor taallessen zijn er vast andere forums!

vriendelijke groeten,
r.a.

p.s.: gelieve geen acht te slaan op eventuele spel-, typ-, en taalfouten.