Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 29-06-2015 17:11:06
Elektronica & TV

Waarvoor gebruik je een c1 module?

De winkelmedewerker had helemaal gelijk, met een gewone ci+ module kun je niet interactief kijken. daarvoor heb je dus een interactieve ci+ module nodig. of dat bij jouw type t.v. mogelijk is, zul je na moeten kijken.

belangrijk is dat je ci+ televisie geschikt is voor ziggo. om te kunnen garanderen dat de interactieve ci+ module goed werkt in de verschillende modellen en merken ci+ televisies, worden deze door de kabelmaatschappijen gecertificeerd. controleer daarom voor aanschaf van een interactieve ci+ module of je ci+ televisie door ziggo is gecertificeerd.

volledige informatie https://www.ziggo.nl/klantenservice/televisie-radio/ontvangers/quantis-interactieve-ci-module/">klik