Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

unhappycustomer
unhappycustomer - 30-06-2015 05:14:10
Huishouden & Energie

Huur betalen voor product van ander

[als het de koper duidelijk is gemaakt dat de boiler niet bij de verkoop is inbegrepen, maar een leaseproduct dat eventueel kan worden overgenomen, dan zal het er op neer komen dat ze óf het contract overneemt, óf dat de boiler wordt weggehaald. dan is het inderdaad zaak dat u zo snel mogelijk dat overnamecontract naar de nieuwe eigenaar stuurt.

ik probeer al twee maanden het overnameformulier met de ovk toegestuurd te krijgen, maar de energiewacht heeft er niet zoveel haast mee.. de eerste keer zijn de stukken naar mijn oude adres gestuurd (geadresseerd aan mijzelf) en nu wacht ik dus weer een maand. mijn verzoeken om er een beetje haast mee te maken, worden niet bepaald ter harte genomen. zoals ik al aangaf is het traag en wat inhoudelijke vragen betreft, helemaal niet reageren van de energiewacht groep iets wat me behoorlijk tegen de borst stuit. van mij wordt wel verwacht dat ik de huur voor de boiler netjes betaal, dus lijkt het mij niet meer dan redelijk dat ik als klant serieus word behandeld.

om wat vaart achter deze zaak te zetten, kunt u een klacht op de klachtenkompas.nl neerzetten, daar worden zaken redelijk snel afgehandeld door dit bedrijf.

dat is een nuttige tip en ik zal dit zeker doen. dank!

http://www.klachtenkompas.nl/energiewacht-groep">
klik hier

(ik heb wel even geaarzeld om nog te reageren, uw reactie was erg defensief en dan heb ik weinig lust meer om iemand verder te helpen)

mijn defensieve reactie heeft natuurlijk wel een oorzaak: als ik reacties krijg als 'wel een beetje vreemd dat daar nu pas over na wordt gedacht...' , dan voel ik mij genoopt daar even op te reageren. ik heb mijn vraag gesteld teneinde advies te krijgen. me dunkt dat dit niet betekent dat ik mij nauwelijks verholen sneren zondermeer moet laten welgevallen!