Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 30-06-2015 16:29:47
Geldzaken & Recht

Betalingen zorgpremie fbto

[quote=reflecs schreef op dinsdag 30 jun 2015, 16:10][quote=freya schreef op dinsdag 30 jun 2015, 15:26]en als het een beetje wil is het te betalen bedrag op de acceptgiro met een paar euro verhoogd..... veel bedrijven brengen extra kosten in rekening wanneer de klant met een acceptgiro wenst te betalen in plaats van per automatische incasso.

ik voel de volgende vraag van de vragensteller al aankomen....

ik zal ook even voelen.
...
nee, niks.

die vond ik wel grappig.

@mariekelaamers, jammer dat u op eigen houtje die betaling bent gaan doen, dan 'denkt' een bedrijf dat u extra vlug uw betalingsregeling aan het aflossen bent. ik begrijp niet waarom u dat bent gaan doen en waarom u niet heeft gewacht tot de eerste. is er soms een beslaglegging die de eerste van de maand plaatsvindt? of een andere kostenpost die naar uw idee wel kan wachten?
u wil graag betalen maar mag niet. het mag wel, maar dan via automatische incasso de eerste van de maand.