Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 30-06-2015 16:55:02
Computers & Telefonie

Tele 2 abnm verlengen lukt niet, nu berekenen ze me teveel abn mgeld

[quote=zoekster schreef op dinsdag 30 jun 2015, 16:48][quote=carola.83 schreef op dinsdag 30 jun 2015, 16:42]je bent een beetje laat met je verlengingsverzoek. dat had je al 3/4 maanden eerder moeten/kunnen doen.

ook bij andere providers moet dit 3/4 maanden eerder worden aangegeven.
moet je 3 tot 4 maanden van tevoren aangeven dat je een ander abonnement wilt?

ik heb zelf prepaid, dus hier had ik nog nooit van gehoord.

om het soepel te laten verlopen (meteen aansluitend op oude contract) heb je de mogelijkheid al 3/4 maanden eerder de verlenging te regelen. door in te loggen had topicstarter dat kunnen zien.

kan me niet voorstellen dat een administratieve handeling nu 3 maanden op zich gaat laten wachten, zeker niet als je duidelijk aan geeft dat je dan vertrekt. zou sowieso even kijken bij andere providers of je niet goedkoper terecht kan voor een gelijksoortig pakket.