Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 01-07-2015 08:42:20
Geldzaken & Recht

M.g. de jong

En hebt u die schuld ook echt? en waar zou die schuld dan betrekking op hebben? m.g. de jong is een gerechtsdeurwaarderskantiir maar ook een incassobureau.

als zij optreden als incassobureau hoeft u zich er niets van aan te trekken, want dan kan er helemaal geen beslag gelegd worden.

als zij iptreden als gerechtsdeurwaarders kunnen zij alleen direct beslag leggen als zij optreden voor de beladtingdienst of gemeenten en dergelijke. als zij optreden namens een gewoon bedrijf moet er een uitspraak van een rechter zijn.

dus het kan nogal verschillen wat zij kunnen doen.

het meest verstandige is dat uw bewindvoerder een klacht tegen dat bureau indient, want het is te gek voor woorden dat ze u blijven lastig vallen, terwijl ze weten dat u onder bewind staat.

dus neem dat op met uw bewindvoerder.