Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
cash2015 - 01-07-2015 14:38:21
Auto & Vervoer

Rechten garantie aankoop auto

[quote=tijger1 schreef op woensdag 1 jul 2015, 14:30]waarom moet een auto die door de dealer onderhouden is en in perfecte staat verkeerd uitgelijnd en gebalanceerd worden?

en cruise control kan men toch testen tijdens een proefrit? hebt u die eigenlijk wel gemaakt?


en inderdaad, hoe een rechter kan oordelen.

ik heb de auto gekocht en bij de test rit bleek er een vreemd geluid te zijn . hierdoor is onze aandacht daar naar toe gegaan. dit probleem moest eerst verholpen zijn en 2 dagen later zou hij klaar zijn . bij het ophalen de koop rond gemaakt en ik ben in de auto gestapt.
op de snelweg kwam ik er niet uit hoe ik de cruise control aan moest zetten dus heb toen het boekje gepakt en kwam er dus inderdaad achter dat er een extra pookje moest zijn . ( ik dacht stuur bediening maar dit was alleen maar voor de radio ). bij de benzine pomp waar ik gestopt was heb ik toen even op hun site gekeken en daar een screenshot van gemaakt. ook had ik een foto van de prijskaart gemaakt .

toen ik thuis was belde ik de dealer op en de baas was er even niet. de collega zou het even na gaan kijken. na een 15 minuten belde hij terug en melde hij mij dat het er niet op zat ik zei jawel het stond op de prijskaart, op de website en je collega heeft het bevestigd. als opmerking kreeg ik dat type fouten wel eens konden gebeuren maar dat het op hun website absoluut niet stond.

ze hadden in die 15 minuten snel de tekst weg gehaald op de website maar ze hadden niet door dat ik er een foto van had gemaakt. toen krabbelde de baas terug en mocht ik `14 dagen later naar een garage om het te laten inbouwen.

dit is gebeurd door een externe collega van de dealer. deze kwam toen ook al met de melding dat er een lekkage in de koeling zat en dat hij dit op kon lossen met vul middel. de kosten hiervan werden meteen door de dealer betaald. ik moest wel zelf nog 200 euro voor de cruise control betalen. ( anders deed hij al niks )

zo hoop dat het jullie steeds duidelijk wordt wat er allemaal gebeurd is.

ik ben zeer blij met jullie opmerkingen en de advocaat belt mij om 15:00 uur even terug .