Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 02-07-2015 18:13:27
Geldzaken & Recht

Automatische incasso verplicht?

[quote=romanoluciano schreef op donderdag 2 jul 2015, 17:19]dag lieve mensen ik heb net zelf weet contact opgenomen met de gemeente
en wat blijkt dat het klopt wat ik had gezegd!
ik ben niet verplicht tot automatische incasso en mag via digitale balie loket opnieuw aparte aanvraag doen km in termijnen te betalen worden er nog 5 en mag dit zelf overmaken!
dus wat ik zelf al dacht : niemand kan je verplichten tot automatische incasso maar als jd getekend heb us nieuwe wet dacht sinds 2014/2015 dan heb je al die afspraak gemaakt!
dankjullie met mee denken toppie!
groetjes romanoluciano

dat u een nieuw verzoek tot betaling in termijnen mag doen wil nog niet zeggen dat deze gehonoreerd wordt. zoals ik uw verhaal lees is het restant gemeentebelasting direct opeisbaar geworden en daar treft u nu een regeling voor die met zeer grote kans de verplichting heeft deze regeling middels automatische incasso te innen.