Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lovebird
lovebird - 03-07-2015 12:06:08
Huishouden & Energie

Hond laat veel en vreselijk stinkende winden

Uw hond is een voedsel-intolerantie aan het opbouwen door de meelproducten en dierlijke toevoegingen in de voeding en tractaties. doet u hier niets aan dan hebt straks een hond die alleen nog aan de diarree is (dan is de tolerantie overgegaan in een allergie voor de toevoegingen in de hondenbrokken)

geef hem maar eens een week lang ziwi peak blikvoer of gedroogd vlees .
als u liever voor een kwalitatief minder dure vleesvoeding kiest dan kunt u ook renske voor de hond pakken. hier zit veel minder vlees in verwerkt in tegenstelling tot ziwipeak wat uit 90% vlees bestaat.

ik voer dit nu ook aan mijn katten en ik ben al in geen jaren meer bij de dierenarts geweest . alleen al voor die kosten is het aan te raden. er zit tegenwoordig overal meel- of tarwe in verwerkt en een hond stamt af van de wolf, het is een vleeseter. in de natuur kunnen ze soms kruiden zoeken die nodig hebben maar het hoofdvoer blijft vlees!
als u hierop overstapt, laat dan ook de koekjes en kluifjes die u als tractatie of tussendoortje geeft anders houdt u het probleem zelf in stand.
http://www.ellensdierenwinkel.nl/"> hier kunt u ziwi peak bestellen, verzenden is gratis. ook vind u hier vleestraktaties die niet belastend zijn voor de darmen.
ziwipeak komt uit nieuw zeeland van rendieren

succes