Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marleenvanh - 03-07-2015 12:47:32
Huishouden & Energie

Hond laat veel en vreselijk stinkende winden

Deze vraag dient u eigenlijk bij uw/een dierenarts neer te leggen, maar..... ik neem aan dat het nog een jonge hond is. zeker omdat u zegt: "wij hebben hem bijna een jaar maar is eigenlijk vanaf de koop ziek geweest met kleine tussenpozen dat het goed ging". voedselallergie? aangeboren darmprobleem? cushing (zoals iemand al oppert)? het zou kunnen..... u kunt, bent ik bang, wanneer u een en ander echt goed uitgezocht cq. een oplossing wilt hebben een hoge rekening verwachten.
is het een rashond? zo ja, welk ras? bij sommige rassen (zoals bijvoorbeeld engelse bulldogjes) komt dit probleem vaker voor en dan is er meestal weinig aan te doen. is er iets bekend over de andere pups uit hetzelfde nest? komt ie van een fokker? wat zegt die???? kortom u geeft wat weinig info, maar daar heeft u misschien uw redenen voor........