Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 03-07-2015 21:15:30
Geldzaken & Recht

Juridische hulp western union geschil

Beste simonoloog,

beschikt u over een bewijs (zwart op wit) van western union dat ze excuses aanbieden en aangeven dat ze die € 700,- ontvangen hebben en nog niet overgemaakt hebben ?
als dat zo is kunt u ze nog éénmaal schriftelijk (aangetekend schrijven of email (heeft u wel een ontvangstbevestiging van de email nodig) ) aanmanen om binnen 14 dagen het bedrag terug te storten op de rekening van uw man.
zou als ik u was voordat u die brief/email verstuurd contact opnemen met een incassobureau (bij voorkeur een incassobureau waarbij een gerechtsdeurwaarder is aangesloten) met de vraag wat ze als incassokosten zouden berekenen.
in uw brief/email geeft u dan vervolgens aan welk incassobureau u gaat inschakelen als ze niet binnen 14 dagen het bedrag terugstorten en wat de incassokosten dan voor ze zullen zijn. heeft u uw geld niet binnen 14 dagen terug dan geeft u uw vordering bij het incassobureau uit handen zodat zij ervoor kunnen zorgen dat u alsnog uw geld terug krijgt.