Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 03-07-2015 21:52:00
Huishouden & Energie

Scheur in zonnescherm/markiesdoek.

Beste diana staarthof,

zoals u zelf ook al wel zult begrijpen behoort een markies/zonnescherm niet al binnen een jaar scheuren te vertonen. wij hebben zelf zonneschermen (waren veel goedkoper dan de uwe) die al meer dan 10 jaar hangen en nog geen enkele scheur of mankement vertonen.

hoop dat u nog iets heeft aan de volgende informatie van consuwijzer, klik https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie">hier.
vraag is natuurlijk wat is de oorzaak van het ontstaan van de scheuren al binnen een jaar.
u heeft de markies/zonnescherm inmiddels langer dan 6 maanden in gebruik en dus zult u aan moeten tonen dat het niet uw schuld is dat er scheuren ontstaan zijn. dat is lastig om dat aan te tonen, wellicht kunnen gamma en u samen tot een compromis komen als u dat niet aan kunt tonen.

om verhaal te halen zult u bij de verkoper, gamma, moeten zijn.

heeft u aan gamma gevraagd waarom er geen garantie (geef aan dat een markies/zonnescherm toch minimaal 10 jaar mee behoort te gaan) wordt gegeven en wellicht ook nog gevraagd wat de oorzaak is van de scheuren ?