Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

oe
oeveren - 04-07-2015 16:28:53
Auto & Vervoer

Avis past huurprijs aan zonder dat contract gewijzigd is

Beste hopetobehelping, bedankt voor je antwoord. het initiele huurbedrag was rond de 1500 euro en het nieuwe bedrag is dus meer dan 2000 euro. het gaat om het huren van een premium suv (chevrolet suburban).
de duur van de autohuur is 2 1/2 week. reisagent is jan doets. ik wil wel benadrukken dat de service van jan doets verder prima in orde is en de informatieverstrekking tot nu toe ook zeer goed is.
de reis is als geheel geboekt, dus inclusief vluchten, hotels en autohuur.

ik heb de contact informatie gewijzigd op de avis site, en nog een keer gechecked wat de huurprijs zou zijn als is bij avis zelf zou boeken, die is dus ook meer dan 2000 euro.
het lijkt er dus op dat het systeem bij avis hier niet mee overweg kan.

zelfs het reserveringsnummer is niet gewijzigd, dus het contract is ook hetzelfde gebleven. ik zou zeggen dat avis dan het huurbedrag niet mag wijzigen als er geen extra verzekeringen of opties toegevoegd worden (dit heb ik dus echt niet gedaan, alleen de contact info veranderd).

echt een hele vreemde gang van zaken.