Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 04-07-2015 17:05:20
Auto & Vervoer

Avis past huurprijs aan zonder dat contract gewijzigd is

Beste oeveren,

geen idee of u vaker een reis boekt via jan doets, maar gezien de tot op heden positieve ervaringen van u ga ik er toch vanuit dat jan doets u graag als klant behoud en van dienst is.
een reisagent zal beperkt zijn in zijn mogelijkheden, maar mogelijkheden zullen er zeker zijn.
als u met de reisagent het gesprek aangaat en aangeeft dat u alleen de contactgegevens heeft gewijzigd kan ik me niet voorstellen dat uw reisagent het dan normaal vind dat er een prijsverhoging van € 500,- om de hoek komt kijken.
laat jan doets het maar regelen met avis, u hebt met jan doets een overeenkomst gesloten voor een reis (met een arrangement) voor een afgesproken prijs. desnoods spamt jan doets avis zo lang totdat ze er helemaal gek van worden, maar dat is aan uw reisagent. u heeft een overeenkomst en daar dient uw reisagent zich aan te houden.