Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hk
hkesici - 05-07-2015 01:43:27
Geldzaken & Recht

Werk gever wil geen transitievergoeding betalen

Ik heb uw reacties gelezen ik wil jullie er voor bedanken.
ik heel veel gegeven voor mijn bedrijf ik hou van werkgever echt maar ik heb zo'n rot tijd gehad maar ik zie dat mijn gezondheid belangrijkste is nu en ga mij niet druk om maken.
omdat ik aan de zware medicatie zit heb ik fnv gevraagd om te bemiddeling en het ergste is dat ik opeens van mijn werkgever zo n antwoord kreeg en deed nog meer pijn .
ik begrijp dat er regels en wetten zijn en daar heb ik mij altijd aan gehouden toevalig ben ik een beveiliging monteur van daar en ik viel in die regeling dus ik dacht heb ik toch nog iets een buffrrtje en om achterstanden weg te werken waar ik van wakker ligt.
maar helaas zijn er ook weer wegen om deze te omzeilen en nu heb ik het mee gemaakt
dus ik voelde dat ik niks meer waard was en een nr en nu heb ik een schuld gevoel van dat ze denken van he hij hebt de fnv in geschakeld hij is geld wolf hij is uit op geld terwijl ik gewoon wou dat het goed via de regels afgesloten kon worden en mekaar nog in de ogen kon kijken.
ik wil het hier bij laten mensen ik zocht alleen een uitweg en mijn rechten zo te zijn is het echt raar land eerst blij maken en dan een schop krijgen.