Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 06-07-2015 11:35:57
Huishouden & Energie

Hond laat veel en vreselijk stinkende winden

[quote=youri schreef op vrijdag 3 jul 2015, 19:36]voor u op ander voer gaat overschakelen, eerst onderstaande proberen, dat is het goedkoopste;
zoals u al schrijft eet de hond heel snel. bij het snel opeten van de brokken komt er veel lucht mee. dat zou een reden kunnen zijn dat uw hond zoveel winden laat. om de hond langzamer te laten eten, kunt u een anti-schrokbak kopen, maar nog goedkoper is om, tennisballen, of grote keien in de bak te leggen, zodat hij er omheen moet eten. daardoor komt er minder lucht in zijn maag en eet hij langzamer. en laat minder tot geen winden.
ook moet je je hond tenminste 2x daags, liefst 3x daags voeren.
helpt het bovenstaande niet, dan moet je pas aan ander voer denken, bv vers vlees uit de diepvries voor honden.
+1
vraag me alleen wel af of de suggestie van keien in de bak leggen het gebit niet kan beschadigen.
ik kwam op deze site de opmerking tegen dat als de(te) grote eetlust door de operatie wordt veroorzaakt dit na enkele maanden zou moeten afnemen.
http://www.dierenkliniekgigase.nl/informatie/behandelingen/">http://www.dierenkliniekgigase.nl/informatie/behandelingen/