Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 06-07-2015 13:07:45
Geldzaken & Recht

Uit de auto gooien

afgezien of dit waar is of niet, vraag ik me af of je zomaar een auto uit kunt kiezen, aangifte gaat doen en zo je eventuele schade kunt verhalen.
als 'de tegenpartij' 4 getuigen heeft, + het kenteken (iets uit de auto gegooid) hebben, en er kennelijk schade is ontstaan, is dit niet zo gek. (deels off topic: dit is dus één van de redenen dat ik een dashcam gebruik). "zomaar" is dus een niet passende term in deze vraag.

er is hem telefonisch mede gedeeld dat de eisende partij 4 getuigen heeft waaronder hijzelf.
dat zijn dan nog steeds 3 getuigen die kennelijk wat gezien hebben.

graag advies over wat te doen en of de tegenpartij juridisch een poot heeft om op te staan.
aan de vraag gehoor geven en eerst eens uitzoeken wat er precies aan de hand is, daarna kunt u altijd verdere stappen (moeten) zetten.

als je ziet hoe een bestuurder een prent kreeg omdat hij een stuk worst uit het autoraampje weggooide, dan wil ik er niet aan denken wat een motorrijder/automobilist ervaart, dan wel de gevolgen (kunnen) zijn van de(schrik?) reactie. dus, ga naar het buro en vindt eerst uit wat er precies aan de hand is. heeft uw zoon werkelijk iets gedaan wat schade tot gevolg heeft, zal u of hijzelf toch de wa moeten aanspreken.