Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 06-07-2015 20:06:18
Geldzaken & Recht

Uit de auto gooien

[quote=robvliegen schreef op maandag 6 jul 2015, 12:55]mijn zoon heeft een telefoontje gekregen van de plaatselijke politie dat hij als getuige wordt opgeroepen......
ik vraag mij af of hij wel door de politie gebeld is, gezien de opmerking gemaakt door die grapjurk aan de telefoon. de politie zal dat dan ook nooit zo brengen.

diumenge heeft gelijk, uw zoon kan en mag nooit als getuige tegen zich zelf optreden.

de politie kan hem wel als http://wetten.overheid.nl/bwbr0001903/eersteboek/titelii/artikel27/geldigheidsdatum_08-06-2015]strongverdachte[/b"> horen. voordat dat verhoor aanvangt, dient hem de cautie gegeven te worden. m.a.w. dient hem medegedeeld te worden dat hij niet verplicht is (!!) om te antwoorden op de door de politie gestelde vragen.

verder raad ik u aan, mocht hij wel worden opgeroepen door de politie, om een advocaat te raadplegen. mogelijk dat hij in aanmerking komt voor een gereduceerd tarief. klik * https://www.juridischloket.nl/]strongihier/i[/b"> * voor meer info.

succes....