Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 06-07-2015 21:09:11
Computers & Telefonie

Tele 2 abnm verlengen lukt niet, nu berekenen ze me teveel abn mgeld

[quote=carola.83 schreef op maandag 6 jul 2015, 20:24]
het probleem gaat niet opgelost worden zoals jij wilt, want ik lees op tele2 forum dat je blijkbaar 2 jaar geleden voortijdig je contract hebt verlengd, maar de oorspronkelijke datum is dus september.

beste don45,

kunt u aangeven hoe het met de verlenging in juni 2013 is gegaan ?
was dat een vervroegde verlenging en staat er op het contract dat u destijds heeft gekregen een looptijd t/m september 2015 ?

als ik uw vraag op het forum van tele-2 lees dan word ik niet echt vrolijk van de reacties van tele-2. men neemt niet de moeite om iets uit te zoeken en leutert er maar wat op los lijkt het wel.
de zin "ik denk inderdaad dat je in 2013 een vervroegde verlenging hebt gedaan en dat je die overige maanden nu dus doorgaat." van tele-2 vind ik toch wel het toppunt. men denkt het maar neemt niet de moeite om het uit te zoeken.
ik betwijfel overigens ook sterk of u destijds vervroegd verlengd heeft gegeven het feit dat tele-2 dat ook niet aan kan geven en er qua communicatie een behoorlijk potje van maakt. als het zo was dan zouden ze niet zo om de hete brij heen draaien en gewoon met de feiten op tafel komen.
als men mij op deze manier zou behandelen zou ik het wel weten, dan was ik snel weg daar. dat zou ik ook doen als ik u was.