Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

argusvlinder
argusvlinder - 07-07-2015 09:03:56
Auto & Vervoer

Kogeldruk

Diewilik.............er is duidelijk overleg geweest met de garage, 2 fietsen waarvan 1 e-bike met een gewicht van 48 kg. de verkoper had dan moeten melden dat de kogeldruk maar 50 kg is en dat de uiteindelijke beslissing bij ons lag. de fietsdrager is van aluminium en weegt 12 kg. ik ben het helemaal met je eens dat dat de leverancier van de trekhaak dit ook had moeten melden, die was ook op de hoogte van de fietsen! maar als je bij de garage (dealer) €700 moet betalen en dat wij nu bij een 'merkloze' garage de trekhaak €400 koste was de keuze niet zo moeilijk! maar hoe het ook zei...............het komt wel goed we zijn al in onderhandeling met andere garage over de ruil van b-max naar c-max scheelt wel 25 kg kogeldruk!

maar een mens is nooit te oud om te leren, maar wat ik blijf erbij dat er wat info betrefd er wel steken zijn laten vallen!

bedankt voor de reacties!