Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
destriene - 07-07-2015 10:50:15
Computers & Telefonie

Internet in frankrijk

Hallo
bedankt voor het meedenken
md is geen optie , en in het appartementen complex is geen wifi , maar ik heb de raad van tijger 1 opgevolgd en heb mobile freedom gevonden , en omdat ik zeker wilde zijn of ik de informatie allemaal goed had gelezen heb ik gisteren nog een email naar hun opgestuurd ,wat het precies kost voor 16 dagen internet en heb vanmorgen deze mail terug gekregen

goedenavond jacqueline,
dank voor je aanvraag.

de kosten zouden zijn:
16 dagen x € 2,50 = € 40,-
verzendkosten € 5,-
totaal € 45,-

daarnaast is de borg € 50,-. deze wordt direct terug gestort na het retourneren van het modem.

daarvoor kan je onbeperkt op de wifi in frankrijk om te internetten. bij normaal gebruik hebben we geen beperking met de mb's. ervaring leert dat je per week een gb gebruikt en ik krijg een melding als het erg snel gaat. bij normaal gebruik is 1 gb trouwens ruim genoeg. je krijgt in ieder geval geen naheffing achteraf. en mocht het erg hard gaan, dan zal ik je een mailtje sturen.

heb je nog speciale apps of iets dergelijks wat je gebruikt?

met vriendelijke groet,

albert
mobile freedom

www.mobilefreedom.nl
+31 6 28 33 24 63

dus mobiel freedom lijkt mij de beste en voordeligste optie