Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 07-07-2015 11:18:40
Geldzaken & Recht

Kindsdeel opeisen

Uw zoon heeft, zoals reeds geschreven, geen enkel recht op een kindsdeel.
deze optie komt voor hem pas aan de orde als u beiden bent overleden en dan kan ook pas worden vastgesteld hoe zijn deel er uit zal zien.
laten we hopen dat dit nog in een heel ver verschiet ligt.
indien uw zoon niet over een eigen vermogen beschikt, maar wel een (vast) inkomen heeft dan zal hij naar de bank moeten om te informeren of en welke mogelijkheden er zijn om het te herfinancieren deel van de hypotheek te kunnen overnemen.
laat u vooral niet onder druk zetten om wel mee te werken aan deze herfinanciering als u dat niet wil of niet kunt permitteren.

of uw zoon er wel zo verstandig aan doet om, misschien overhaast, met zijn nieuwe vriendin in een gemeenschappelijke hypotheekschuld te stappen is nog maar de vraag.
zeker als de relatie nog niet zolang bestaat.