Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jasper86 - 07-07-2015 12:36:58
Vakantie & Reizen

Mag een hotel zomaar kamers annuleren op ek finaledag

[quote=digioma schreef op dinsdag 7 jul 2015, 12:21]lijkt me niet onwaarschijnlijk dat ze inderdaad de kamers voor een veel hoger bedrag kunnen verhuren en... tja... rue de crimee lijkt verdacht veel op straat van de criminelen... ;-)
denk dat je inderdaad niet veel verder komt met protesteren (had je al iets aanbetaald?)


nee dat doe ik nooit, betaal altijd bij aankomst pas, zag in de voorwaarden staan dat je bij aanbetaling je geld wel kwijt bent ?

ik had namelijk ook de optie annuleren voor dag van aankomst voor 18:00 uur. het is een jaar van te voren dus je weet maar nooit wat er in een jaar kan gebeuren.

ik denk namelijk ook dat ze die kamers een maand van te voren vrij gaan geven, want ik had ze voor 85 euro incl ontbijt en annuleringsgarantie. denk dat ze tegen die tijd richting de 200 euro gaan voor dezelfde kamer