Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 07-07-2015 21:34:23
Auto & Vervoer

Vakgarage

Beste jvander,

naast dat u een onderzoeksplicht heeft bij de aankoop van de auto heeft de verkoper een meldingsplicht. meer informatie hierover en wat u kunt doen leest u https://www.consuwijzer.nl/vervoer/ontevreden-over-vervoermiddel/niet-tevreden-over-tweedehands-auto">hier.

als u de verklaring van de oude eigenaar zwart-op-wit (email is ook goed) kunt krijgen dan is het 100% duidelijk dat de verkoper niet aan zijn meldingsplicht heeft voldaan en kunt u daarop actie ondernemen.

leest u ook de volgende vraag met antwoorden, over de aanschaf van een tweedehands auto met achteraf gebreken, klik http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/rechten-garantie-aankoop-auto/cpagina/0/?vhash=c749c73j&chash=a6c9f4452f674f972f88d7e9d358aacb">hier. bevat zeker ook nuttige informatie en antwoorden voor u.

alle communicatie bij voorkeur zwart-op-wit (aangetekend of email). stel de verkoper in gebreke en eis dat deze het kosteloos voor u in orde maakt. als de verkoper daar niet aan wil geef dan aan dat u de koopovereenkomst wilt ontbinden.
als u beschikt over een rechtsbijstandsverzekering kunt u deze inschakelen.