Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vedion
vedion - 07-07-2015 22:41:56
Huishouden & Energie

Hond laat veel en vreselijk stinkende winden

Wat ik voorbij zie komen , is pens en meer van die stinkende zooi , als je een hond hebt met gevoelige darms zou ik dat niet geven , tevens geen brok van aldi/lidl allemaal troep , een goede brok is belangrijk en bevat alle stoffen die een hond nodig heeft , ikzelf geef al jaren konacorn http://www.jkd-diervoeding.nl/">http://www.jkd-diervoeding.nl/ dat is een goede dierijke voeding.

je kan je hond ook aanleren om niet alles naar binnen te schrokken , ikzelf ging er op mijn knieen bij zitten met het eten en telkens een tikje op de neus en bak wegpakken , zeg gewoon van rustig , herhaal dit elke keer en je zal zien dat het eten rustiger word.
koop eens een doosje schapenvet bonbons , hebben ze in diverse smaken met knoflook of zeewier enz enz
ook daar knappen ze van op en is goed voor veel dingen
afrader dus geen pens of ander bedorven vlees een hond met gevoelige darms kan daar niet tegen en geen goedkope koekjes , maar gewoon een doosje kluifjes van oa: bonzo
als je iets besluit , geleidelijk overstappen.