Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petersimon - 07-07-2015 23:11:07
Huishouden & Energie

Lekke ramen

@ tijger1, hartelijk dank voor je reactie!
ik ben blij met je opmerking dat kunststof ramen die uit 2 delen bestaan wel degelijk dampdicht kunnen/horen te zijn. raar dat de leverancier (jet bik) schrijft dat hun product weldegelijk vocht doorlaat dat tussen binnen en buitenraam condens veroorzaakt. dit is toch eigenlijk een diskwalificatie van hun eigen product want wie zou er dan ooit nog zulke ramen willen hebben wanneer condensvorming tussen de lagen (dus níet aan de buitenkant) "normaal" is?
deze ramen zitten in een soort nok en ca. 1,5 meter boven je hoofd. hierdoor was het onderscheid tussen glas en kunststof niet te zien, bovendien zat alles vol condens toen we de woning kwamen bekijken. ook de makelaar wist dit niet..
bijzonder dat je schrijft dat ze dus bij verkeerd monteren wel lek kunnen raken, temeer daar in dit geval álle ramen dit euvel hebben.
wanneer dit inderdaad het geval is, is dit toch aan de verkopende partij om het op te lossen?
ik ben het niet met je eens dat wanneer je in de zomer geen condens ziet, terwijl we allemaal weten dat het met grotere temperatuurverschillen weer zal gaan optreden, dat het voor de verkoper ophoudt. moet ik het dan na aankoop als verborgen gebrek gaan aanvechten?
graag nog je reactie.. thnx!