Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petersimon - 07-07-2015 23:24:06
Huishouden & Energie

Lekke ramen

@gerbera:
het kunststof is volgens de leverancier acrylaat en/of polycarbonaat.
je opmerking (net als van tiger1) dat er iets mis gegaan kan zijn met de afdichting klinkt aannemelijk. nu, in de zomer is er niets aan de hand, ook niet bij een regenbui. het lijkt erop dat de afdichting aan de buitenkant dus wel okay is... een plens water helpt dus niet om te bewijzen dat er condens tussen de binnen en buitenramen komt. die condens treedt blijkbaar alleen op bij grote temperatuurverschillen :-(
de verdedigingsbrief van de leverancier - die zowel de leverancier als de verkoper van de woning moet vrijpleiten van verdere verantwoordelijkheid in dezen.. - staat ook vol verhalen dat het wel vaker kan optreden bij een verstoorde vochtbalans in een woning, bijvoorbeeld bij nieuwbouwwoningen, in badkamers en bijkeukens waar wasmachine etc in staan. echter dit is een kurkdroge ruimte met aan de zuidzijde en boven zijde volledig glas. ze noemen de ramen trouwens geen ramen maar "lichtstraat cassettes". geen idee waarom.