Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
fernandoruisch - 08-07-2015 07:01:12
Geldzaken & Recht

Bkr

Maar de bank geeft aan bij de bkr een controle te hebben gedaan en die geven dus door dat ik wel een negatieve bkr a2 codering heb. wat ik nu moet doen volgens mijn adviseur is bellen met bkr en vragen hoe het kan dat de bank wel een negatieve bkr krijgt te horen en wanneer ik mijn papieren opvraag daar niks over in staat. het gaat om een bkr van 97 blijkt nu. ik neem aan dat als bkr mijn gegevens verzend dat daar alles op moet staat toch???

mijn adviseur gaat met mij papieren naar de bank en kijken wat die weer gaan zeggen....ik moet zeggen dat dit allemaal zenuw slopend is. het tijdelijke koopcontract is al wel getekend en dan krijg je dit....ik hou jullie op de hoogte...vingers gekruist en wie weet...