Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petersimon - 08-07-2015 10:22:59
Huishouden & Energie

Lekke ramen

Nogmaals dank tijger1 voor de nuttige informatie!
het oplossen van het probleem is m.i. toch voor rekening van de verkoper omdat het defect geconstateerd werd tijdens de bezichtiging en expliciet in het koopcontract werd genoemd dat het probleem moest worden opgelost vóór overdracht. de verkopende partij, en de makelaar uiteraard, spelen het nu op de formulering want er staat geschreven dat de lekke ramen zouden worden vervangen en ze stellen nu dat de ramen niet lek zijn volgens een specialist (de slager die zijn eigen vlees keurt want het is de leverancier), dus dat er niets aan de hand is...
wanneer blijkt dat de reparatie niet veel moeite is, snap ik al helemaal niet waarom ze dit zo spelen. ik ga er binnenkort nog een keer kijken en zal eens kijken of ze mee willen werken met het besproeien van het glazen dak.. wat ik wel raar vind is dat alle ramen condens lieten ziet wat in jouw denkwijze dus zou inhouden dat alle ramen niet goed zijn afgedicht. het is ook erg moeilijk om er bij te komen want je moet het zien als een grote nok van een meter of 3 breed tussen twee gebouwen (en 5 meter lang). ik neem aan dat je er alleen met een hoogwerker bij kunt komen want erop klimmen zal de boel kunnen beschadigen..
fijne dag!