Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 08-07-2015 10:52:00
Huishouden & Energie

Lekke ramen

Dat die leverancier mee gaat met het verhasl van de verkoper is niet zo wonderlijk. als die platen condens vertonen, is dat veroorzaakt door een installatie fout. als de leverancier dat zou toegeven, is het wellicht zelfs nog garantiewerk en komt het op zijn bordje. en die makelaar zou van wanten moeten weten, maar die praat met zijn klant mee.

nu ze dat dwaze verhasl ophangen van dampdoorlatend is het net of het zo hoort. dan wast de leverancier zijn handen in onschuld, de verkoper kan er niets asn doen en iedereen trekt zijn handen er vanaf en u zit ermee.

hebt u enig idee hoelang die bedekking er al zit?

het enige dat ik kan bedenken, omdat alle platen condens vertonen, is dat ze verzuimd hebben de kopse kanten af te sluiten met tape voordat die kant in het u-profiel geschoven werd.

kijk maar eens op google bij bv polycarbonaat dakplaten naar de onderdelen die nodig zijn. dan ziet u ook hoe de constructie in elkaar zit.

aan een hoogwerker heb je mijns inziens niets. men zal van een zijkant af alle platen los moeten maken. kopse kant afwerken en dan stuk voor stuk weer terugleggen.

het zullen dus 3 of 4 platen zijn.

het enige waar u op kunt hopen, is langdurige regen en dan zit er na verloop van tijd weer condens.