Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petersimon - 08-07-2015 12:09:17
Huishouden & Energie

Lekke ramen

@ tiger1, dat is wel heel ondeugend maar wel een optie.... verkopers beloven vaker meer dan ze waar kunnen maken ;-)

hallo gerrit, dank voor je opmerking. waar het om draait is dat er staat in het koopcontract dat " lekke ramen vervangen dienen te worden" maar enerzijds ontkennen leverancier en verkoper dat de ramen lek zijn en anderzijds schrijft de leverancier op z'n website en in een brief dat het product niet dampdicht is en dus condens vaker voor komt. alleen de omstandigheden die ze op hun website noemen ( http://www.jet-bik.nl/over-jet-bik/service/veel-gestelde-vragen/condensvorming.html ) zijn allemaal niet van toepassing.

weet je, eigenlijk wil ik helemaal geen gedonder via advocaat of zo en wil ik graag gewoon het huis overnemen. wanneer ze (verkoper/makelaar/leverancier) er maar iets coulanter mee omgingen was alles okay. echter, nu ze bot iedere verantwoordelijkheid ontkennen "omdat er niets aan de hand is volgens de leverancier" terwijl we met z'n allen die condens in alle ramen zagen, wordt ik natuurlijk een beetje pissed.

ik denk dat tiger1 gelijk heeft en dat de ramen uit hun profielen moeten worden gehaald, opnieuw afgedicht en teruggeplaatst. nu ik nog eens de foto's bekijk gaat het om ca. 14 ramen van 0,8 x 1,5 meter.

gelukkig nooit eerder iets met de rechtsbijstandverzekering hoeven doen maar ik zal ze eens bellen..