Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 10-07-2015 11:43:11
Voeding & Gezondheid

Gehakt bewaren in de koelkast

Koelkast op een hoge stand zetten en dan onder in de koelkast maar niet in de groente bak.
doe het liefst het in een extra zak zodat evt vocht niet kan door lekken.
maar wel zodra het mogelijk is de gehakt braden en als je lekkere gehakt wil hebben dan kan je het beste gehakt sudderen net als stooflappen.
het lijkt raar maar snackbars zoals febo doen dat ook.
je moet dan de gehakt ballen eerst door eiwit rollen en daarna door paneermeel of broodkruimels daarna bak je eerst de ballen tot er een korstje er om heen zit en daarna gooi je warm water bij de jus.