Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
ringe052 - 10-07-2015 17:37:56
Auto & Vervoer

Wel of niet schadevergoeding?

[quote=1953 schreef op vrijdag 10 jul 2015, 17:14][quote=ringe052 schreef op vrijdag 10 jul 2015, 17:07]ik heb twee lichte zomergroenten gekocht bij bonita den bosch eind maart. in de was blijken de leren etiketten uit te lopen en deze geven gele vlekken op de broeken.. de winkel beweert in de kassa mijn transactie van 232 euro niet te vinden terwijl ik het afschrift heb. dus geven ze ondanks garantie van 2 jaar geen cent retour. daarbij vertellen ze ook nog nooit te hebben gehoord van uitlopende etiketten. kan dit zomaar?

kan even niet uw vraag volgen. u hebt het over zomergroenten in maart jl. gekocht. de tekst verder lezende zou het weleens gaan om twee zomerbroeken?

als u kunt aantonen dat u € 232,00 heeft betaald en u hebt de kassabon nog voor de 2 jaar wettelijke garantie, dan begrijp ik niet waarom bonita zo moeilijk aan het doen is.