Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

uwjurist
uwjurist - 10-07-2015 18:40:37
Geldzaken & Recht

Schadevergoeding bonita

[quote=tenormin schreef op vrijdag 10 jul 2015, 18:31]heb ook nog nooit "garantie" op kleding gelezen/gezien. wel als het niet gewassen/gedragen mankementen zou hebben. en even op
@mr uwjurist te reageren: zoals al opgemerkt: aan een bankafschrift kan niemand lezen wat er is aangeschaft. was de bon er geweest zou het misschien een ander verhaal worden, maar....
ook op gewassen kleding heeft men garantie (behoudens bij verkeerd wassen). het zou van de zotte zijn dat je - bijv. als je kleding 1 keer correct hebt gewassen en vervolgens kleding slecht gestikt blijkt te zijn en daardoor op de naad scheurt - je geen garantie zou hebben enkel door het wassen.
en voor wat betreft het bankafschrift verwijs ik naar mijn bovenstaande link van de consumentenbond en de rest van mijn reactie daar.
met vriendelijke groet,
mr. monique doomernik