Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 11-07-2015 07:07:20
Geldzaken & Recht

Saranza paris - boxershorts

Beste josroij,

een incassobureau kan u alleen maar aanmanen om te betalen.
het kan intimiderend en bedreigend overkomen. bij de inmiddels beruchte proefpakketten gebeurt het vaker dat men alsnog via deze weg probeert mensen een poot uit te draaien.

om iemand daadwerkelijk tot betalen te dwingen zal er een deurwaarder (en dus een rechtszaak en uitspraak van de rechter dat u moet betalen) aan te pas moeten komen. dat zal niet gebeuren. lees ook de links in het eerste antwoord van aurora1.

zorg dat u alle communicatie goed bewaart en maak u niet te druk over het incassobureau. men probeert u gewoon een poot uit te draaien.
jura incasso zal nooit zo ver gaan dat men een rechtszaak tegen u aan gaat spannen. men kan niet aantonen dat u een abonnement bent aangegaan en men kan niet aantonen dat u goederen van ze heeft ontvangen, dus geen rechter die u in het ongelijk zal stellen.