Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jantje781 - 13-07-2015 18:01:30
Geldzaken & Recht

Servicekosten studentenkamer

Beste hopetobehelping,

deze meters zijn geïnstalleerd op de radiator en meet met een warmte-eenheid, die voor mij onduidelijk is. deze meten denk ik de warmte van de radiator zelf.
de 180 euro zijn variabele kosten, ik betaal een ander deel voor de algemene kosten en dat is berekend aan de hand van m'n kameroppervlakte. de 180 euro is dus puur gebaasserd op die meter.
de enige omschrijving die ik krijg van de internetkosten is 'internet'. ik betaal 6 euro per maand aan deze post en krijg daar 1 glasvezelaansluiting voor terug op mijn kamer. de 260 euro komt bovenop de 6 euro per maand die ik al betaald heb. qua maandelijkse service kosten is niks verandert dus volgend jaar zal er weer zo'n rekening verschijnen.