Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 13-07-2015 19:24:42
Auto & Vervoer

Auto na reparatie in garage niet in orde

Beste lindajansse,

natuurlijk mag u verwachten dat uw auto na reparatie bij de garage gerepareerd en naar tevredenheid terug komt.
dit is de informatie welke u hierover op consuwijzer kunt vinden, klik https://www.consuwijzer.nl/vervoer/reparatie-door-garagebedrijf/klacht-over-reparatie-door-garage">hier.

het is natuurlijk altijd lastig om aan te tonen om de gebreken die uw auto nu vertoont te wijten zijn aan de uitgevoerde reparatie bij de garage. het zal vast zo zijn maar om dat 'hard' te maken is wat anders.

probeer er samen uit te komen met de garage. geef aan dat u niet tevreden bent en van ze verwacht dat ze het kosteloos voor u oplossen. geef daarbij ook aan dat de gebreken die uw auto nu vertoont er nog niet waren voordat uw auto door de garage werd gerepareerd. dat u als klant wel beter verwacht kunt u ook nog aangeven.
de kosten voor het uitlezen horen dan ook voor rekening van de garage te komen. de garage kan ook zelf met uw auto naar een ford garage gaan om deze uit te laten lezen.
kijk hoe ver u met de garage kunt komen, u kunt altijd nog besluiten om zelf een beetje water bij de wijn te doen.
als u 100% kunt bewijzen dat de huidige gebreken veroorzaakt zijn door de reparatie in de garage dan zou ik geen water bij de wijn doen. maar dat bewijzen zal heel lastig zijn vermoed ik.