Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diversion - 15-07-2015 18:06:03
Auto & Vervoer

Auto na reparatie in garage niet in orde

[quote=mein33 schreef op woensdag 15 jul 2015, 17:52][quote=diversion schreef op woensdag 15 jul 2015, 12:15]is dan blijkbaar wel een behoorlijke "dorpsgarage" als deze niet over uitleesapparatuur beschikt die een ford kan uitlezen.

de "dorpsgarages" ;-)) zoals u de garages buiten de grote steden kwalificeert zijn meestentijds zeer goed en "divers"geoutilleerde "allround garages" waar menig stedelijke "rommel maar wat aan" ;-)) garages een puntje aan kunnen zuigen.

gelukkig voor ts het probleem inmiddels tot tevredenheid opgelost.

een garage die tegenwoordig niet over uitleesapparatuur beschikt zou ik niet als "divers geoutilleerd" willen aanduiden. tegenwoordig kom je bij een moderne auto niet ver meer zonder dergelijke uitleesapparatuur. en voor de goede orde: ik woon niet in de "grote stad" en laat mijn auto zelf onderhouden bij een kleine, vrije garage, maar die beschikt wel over alle apparatuur om ook aan moderne auto's te kunnen werken.