Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

haarp
haarp - 15-07-2015 18:29:18
Auto & Vervoer

Postcodeloterij, 13 en 14e extra trekking

Ik erger mij aan de agressieve manier van reclame maken voor de postcode loterij.
je komt deze reclame overal tegen: in je lokaal blad, de krant, je brievenbus, internet, op iedere televisie zender enz. gruwelijk irritant.
waarom prijzen voor mensen van 22 miljoen. verdeel ze toch tot max. 100.000 per persoon dan is de winstkans veel groter.
het is niet alleen de postcodeloterij maar ook de staatsloterij en andere die zich schuldig maken aan stalken. ik blijf brieven krijgen van de loterijen die mij 1 of liever 4 loten willen verkopen. daarnaast ken ik geen postcode bij mij in de buurt die überhaupt iets hebben gewonnen. ook niet bij onze sigaren boer voor een staatslot, ondanks dat hij er heel veel van verkoopt.
zeg die dure loten toch op en bespaar je een hoop geld. https://www.opzeggen.nl/loterij?gclid=cjwkeajwizitbrcy0pb3ribg9xwsjacmuvvz3kgo1cymmultoflbbcokjkla_evv5erkktk-vqrekxocjypw_wcb">klik hier en verdien jaarlijks honderden euro's