Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-07-2015 23:24:28
Computers & Telefonie

Vaak geen wifi na slaapstand laptop

Hallo philip,

sorry, helemaal vergeten dat ik de sitecom usb adapter had gekocht. ondertussen is deze omgeruild voor een asus door mijn laptopleverancier.
met allebei blijven de problemen bestaan.
alleen die van asus maakt het nog bonter. normaal valt internet weg en komt na 2-3 minuten weer online, maar met de asus adapter wordt wel internetverbinding gemaakt maar valt meteen weg, ik heb dan een rood kruisje. hier moet ik elke keer de probleemoplosser op los laten. soms uren geen internet, dus die gebruik ik niet meer.

ik heb bewust een bto laptop gekocht met een snelle ssd kaart waar windows 7 op geïnstalleerd is. bij bto-laptops is het zo, dat de verkopende winkelier zelf de problemen mag oplossen, dat is fijn, dan hoeft hij (bijna) nooit opgestuurd te worden, daarnaast 2 jaar garantie.
de winkelier heeft de laptop op mijn verzoek met win. 7 geïnstalleerd.
het probleem is er al van meet af aan, de laptop is zoals ik al schreef na ongeveer 9 maanden weer helemaal opnieuw geïnstalleerd met win 7.

ik had de site van jan mulder toch gevonden en heb hem het probleem ook voorgelegd.
heb gezien dat hij al jaren niet gereageerd heeft.
de laatste tijd reageert ene nico, misschien dat hij ook wel op mijn vraag ingaat.

draadloos netwerk is al meerdere malen verwijderd en opnieuw ingesteld.

groet suusje