Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

domantwoord
domantwoord - 17-07-2015 12:49:35
Geldzaken & Recht

Royal outlet oplichters

[quote=hutch schreef op vrijdag 17 jul 2015, 12:15]en om het nogmaals duidelijk aan te geven wat voor malafide clubje dit is (buiten het 'perfecte' nederlands)

"ruilen is mogelijk retourtijd is 2 weken omdat veel spullen uit het buitenland komen dus moeten we dingen weer terug sturen en hun moeten het weer posten naar ons
en geld terug is nooit mogelijk !!! we kunnen wel iets regelen dat je een waardebon krijgt zodat je iets anders kan kopen met dezelfde waarde maar wij krijgen onze geld ook miet terug bij onze leveranciers en we zijn pas een bedrijf dus onze inkomen is niet zo dat we direct geld terug kunnen sturen
kvk: onze kvk nummer is " 60732806 "
we hebben nog geen adres waar spullen opgehaald kunnen worden netals een winkel de adres die op kvk staat is geen ophaal adres komen er mensen word er meteen politie ingeschakeld"

dit obscure web'winkeltje' staat (m.i.) bovenaan de meest malafide, slechte, onbetrouwbare web'winkeltjes' van nederland.

iemand die bovenstaande leest op die website en daar toch wat besteld kan beter zijn/haar geld letterlijk weggooien.
onbegrijpelijk dat iemand bij die 'tokkies' nog wat besteld.



ehhhhhh beste hutch, is dit niet hetzelfde als eerder o.a. al met een link werd aangegeven?
ik vind het zelfs zoals ik al zei bijna geen oplichting want ze vertellen het eerlijk !! :-)