Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-07-2015 18:51:59
Auto & Vervoer

Auto afgeleverd zonder apk kan dit?

Despuiter schreef op vrijdag 17 jul 2015, 18:36: s'índs wanneer mogen er geen voertuigen verkocht worden die de weg niet op mogen?


hahaha, grappig (not)

je snapt best wel wat ik bedoel (hoop ik).
als je een voertuig koopt met de duidelijke bedoeling er mee de weg op te gaan en je mag verwachten dat je er mee de weg op mag (conformiteit), dan mag een verkoper je geen voertuig verkopen waar je de weg niet mee op mag. alleen als het volkomen duidelijk is dat het voertuig niet bedoeld/geschikt is voor gebruik op de openbare weg mag men je een voertuig verkopen wat de weg niet op mag. dit kan bij voorbeeld door voor de verkoop duidelijk aan te geven dat het voertuig de weg niet op mag. als de koper dan toch het voertuig koopt en er de weg mee op gaat dan ligt de verantwoordelijkheid volledig bij de koper.