Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 18-07-2015 00:27:04
Huishouden & Energie

Massief teak versus fineer teak

Bijna onderaan staat iets over fineer schuren http://www.klusidee.nl/forum/hoe-zie-ik-of-mijn-tafel-van-fineer-is-gemaakt-t11037.html">klik hier, en http://www.klusidee.nl/forum/grondverf-of-toch-krijtverf-t38652.html">klik hier kunt u iets lezen over kleurverschillen bij schuren van massief teak, met foto's erbij.
u kunt op dat forum nog advies vragen over hoe nu verder met dat schuren e.d. en hoe alles weer zo goed mogelijk krijgen (niet over prijzen van massief e.d., daar gaan ze niet over).
zelf zou ik stoppen met schuren en zeker niet ook nog aan het dressoir beginnen.
in het algemeen kan men met dergelijke klussen beter eerst 1 item aanpakken en helemaal klaar maken en pas als het resultaat naar wens is het volgende aanpakken (maar dat is praten achteraf).