Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

phenix
phenix - 19-07-2015 02:23:57
Auto & Vervoer

Garage

@terpstra : yep, waardevol advies.

@garage:
los even van het feit dat ik als ik u was de reactie van h.terpstra als een topadvies zou waarderen en degene die u uw auto laat controleren zijn advies zou meegeven, lijkt het mij niet wijs uw dochter en kleinkind in hun uppie, tenzij uw dochter ervaring heeft met autotechniek, naar hongarije te laten rijden.
met weinig middelen ben je vaak gedwongen een oudere auto te kopen. de keerzijde is dat alles draait of je de verkoper kan vertrouwen en of t geluk met je is, tenzij je voldoende verstand van auto's hebt.
gaat hongarije wel door, dan is een goede onderhoudsbeurt en checkup bij een garage of bekende automonteur zeer aan te raden.
persoonlijk zou ik mijn dochter en kleinkind, tenzij de auto volledig nagekeken is en evt herstellingen zijn gedaan, niet en route laten gaan. een betrouwbare auto is de helft van de veiligheid...
sterkte.