Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ei
eiberhofje - 19-07-2015 11:11:25
Geldzaken & Recht

Hoeveel mag ik interen vermogen,wel enig inkomen

.

u hebt het over "straks" maar u weet nog helemaal niet hoe die rechtszaak zal uitpakken. ik begrijp dat u nog geen aanvullende bijstand hebt aangevraagd, hebt u dus een nieuwe wasmachine nodig, koop die dan nu.

die berekening van interen gaat pas in nadat u die aanvulling hebt aangevraagd en dat dat toegewezen is.

de organisatie vult mij nog even aan om te wennen aan lage salaris en ik had nog compensatie uren staan zodoende kom ik nog even aan mijn oude salaris.
maar in oktober krijg ik voor het eerst mijn verlaagde salaris en dus mag ik dan pas interen, want ik weet dat als het mij niet lukt om een tweede baan te zoeken ik nog van de aanvullende bijstand moet leven .dus ik moet verantwoordelijkheidsgevoel tonen.

dus wel in oktober aanvullende bijstand aanvragen en dan op papier laten zetten door de gemeente dat ik x maand moet interen ?