Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 19-07-2015 14:25:53
Elektronica & TV

Hdmi probleem

Beste gooswout,

uw tv heeft u al langer en voordat u de 'humax 5200 c' had had u dit probleem nooit ?

het zal niet de eerste keer zijn dat er problemen zijn met de hdmi koppeling van de humax, leest u bijvoorbeeld het volgende eens, klik http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=40084">hier.

uw probleem herken ik niet, maar dat is logisch omdat wij geen humax 5200 c hebben. we zijn wel ziggo klant (oud upc) en hebben de horizon mediabox, daar hebben we dit probleem niet mee (wel internet apart want dat leverde met de horizon mediabox problemen op).

als u de problemen pas heeft sinds dat u de 'humax 5200 c' heeft (en u heeft uw tv al langer en daarvoor nooit problemen gehad) dan zou ik ziggo nog eens achter de broek zitten. dan moet het bijna wel aan de 'humax 5200 c' liggen. laat ziggo maar aangeven hoe ze het voor u willen oplossen, wat voor alternatieven ze hebben (desnoods een andere humax 5200 c box of bijvoorbeeld een horizon box).

u zou alle stekkers nog eens los kunnen halen en er flink in blazen zodat stof dat er eventueel in zit verwijderd wordt. maar ik verwacht niet dat dat de problemen op gaat lossen.