Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerboe - 19-07-2015 22:39:48
Geldzaken & Recht

Hoeveel mag ik interen vermogen,wel enig inkomen

Het lijkt alsof u zich er nu al mee verzoend hebt dat die uitkering onvermijdelijk is. en dat u in dit zeer vroege stadium de focus hebt op regels en wetten.
dat is jammer. ik zou me er niet nu al bij neer leggen maar het heft in handen proberen te krijgen. wat u bijvoorbeeld zou kunnen doen is in gesprek gaan met uw werkgever. vraag naar de mogelijkheden naar uitbreiding van uw baan. als die mogelijkheden er niet zijn vraag dan om werktijden die u de mogelijkheid bieden om uw salaris aan te vullen met ander werk.
leg uw situatie uit. een werkgever kan u toch echt niet 40 uur startklaar hebben zitten terwijl u een contract hebt voor maar 22 uur. dan is minimaal één vast dagdeel voor uzelf opeisen toch niet meer dan redelijk.

en zoek en vind dat particuliere huis waar u gaat schoonmaken waardoor u uit die uitkering blijft.

steek dáár nu zo veel mogelijk positieve energie in.

geloof me, uw leven wordt er een heel stuk prettiger op.

hier laat ik het verder bij. succes en sterkte met alle verwikkelingen!