Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
retsok - 20-07-2015 13:28:08
Geldzaken & Recht

Stopzetten rekeningnummer

[quote=jorisw schreef op zaterdag 18 jul 2015, 21:24]zo gek is dat toch niet? waarom zou ing "resources" beschikbaar moeten houden in hun systemen voor niet-klanten? en hoe lang zouden ze dat dan beschikbaar moeten houden? een week, een maand een jaar? welke termijn ze ook hanteren, het is waarschijnlijk nooit goed.

het is ook niet goed. iedereen met een ing rekening weet dat er van de afschriften geen printversie wordt geleverd. dus is het bijna onmogelijk om je afschriften te downloaden en of op te slaan. de bank is verplicht de afschriften een zeer lange termijn te bewaren, ( ik dacht 2 jaar, maar kan ook 1 wezen) dus waarom zou ik er in die tijd niet over kunnen beschikken? ik weet uit ervaring dat de ing zeer klantonvriendelijk is met klanten die meerdere rekeningen hebben. ik heb er 3 door de overname van postgiro. ik heb de afgelopen weken mijn rekeningoverzichten willen downloaden en uitprinten. dat gaat gewoon niet. en de zogenaamde klantenservice bestaat uit studenten van een belcentrale die van niks weten. zij lezen alleen vanaf hun scherm de informatie voor.