Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 20-07-2015 13:52:14
Geldzaken & Recht

Stopzetten rekeningnummer

[quote=tijger1 schreef op maandag 20 jul 2015, 13:46]@retsok
@efdee
@hanschen


wat ern gekkigheid allemaal. men kan nog steeds één maal per maand een gratis papieren afschrift krijgen. downloaden en zelf opslaan of uitprinten is een fluitje van een cent.

natuurlijk zijn die rentepunten helemaal niets waard. dan kan men toch zien aan de spullen die men kan aanschaffen? veel duurder dan in de winkel

tijger1 vergeet, dat ts al opgezegd had en juist dáárom geen inzicht meer in de rekening(en) heeft en natuurlijk ook de rentenpunten kwijt is! d consumentenbond had ooit een actie, waarbij afgelopen en waardeloze kado-bonnen alsnog konden worden teruggeven voor goede doelen. dat zou herhaald moeten worden met de rentepunten.......helaas pindakaas!