Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylvia018 - 21-07-2015 14:44:48
Garantie & Verzekeringen

Hoe kan ik controleren dat de schade die is uitgekeerd ook het overeengekomen bedrag is?

Er is destijds wel een schadeformulier ingevuld met degene die bij mij achterop is gereden, maar dat formulier ligt bij mijn tussenpersoon. ik hoop dat ik thuis nog iets heb maar heb alles overgelaten aan mijn tussenpersoon.
ik heb materiele schade uitgekeerd gekregen. het bedrag van de materiele schade is via mijn tussenpersoon gegaan. volgens hem kregen zij geld van de tegenpartij en dit hebben ze weer naar mij overgemaakt. dit ging ook zonder papierwerk, maar ik had zelf al geïnformeerd bij het schadebedrijf waar de taxatie gedaan werd dus dat bedrag klopte wel.

dit gaat nu nog over de afwikkeling van het immateriele deel. ik heb in een excel destijds de kosten opgesomd en dit naar mijn tussenpersoon gestuurd (de keren dat ik naar de fysio was geweest doorgegeven + kosten annuleren wintersport). hij is daar verder mee aan de gang gegaan. ik heb nooit nota's ingediend, alleen aangegeven welke data ik bij de fysiotherapeut was geweest en welke andere kosten ik heb gemaakt.

de afwikkeling van het immateriele deel is nu via een enveloppe met contant geld gegaan, zonder enige papierwerk.

alles is dus via mijn tussenpersoon gegaan.